Glostrup Kommune – Borgerservice, Åbningstider og Kontaktinfo

Glostrup Kommune er en del af Hovedstadsområdet i Danmark. Som en vigtig del af kommunens services, tilbyder Glostrup Kommune en bred vifte af borgerservice, herunder:

  • Pas
  • Telefonnummer
  • Jobcenter
  • Adresse
  • Åbningstider

Borgerservice og Åbningstider

Glostrup Kommune har en effektiv og professionel borgerserviceafdeling til at hjælpe borgere i kommunen. Ønsker du hjælp til pas, adresseændringer, skat eller andre administrative opgaver, kan du kontakte Glostrup Kommunes borgerservice.

Adresse: Rådhusparken 2, 2600 Glostrup

Telefonnummer: 43 23 61 00

Hjemmeside: www.glostrup.dk

Åbningstiderne for Glostrup Kommunes borgerservice er som følger:

Ugedag Åbningstid
Mandag 8:00-16:00
Tirsdag 8:00-16:00
Onsdag 8:00-16:00
Torsdag 8:00-17:00
Fredag 8:00-13:00

Borgerservice i Glostrup Kommune er kendt for sin effektivitet og gode kundeservice. Personalet er altid villige til at hjælpe og løse eventuelle spørgsmål eller opgaver, du måtte have.

Jobcenter Glostrup

Udover borgerservice tilbyder Glostrup Kommune også et jobcenter. Hvis du er på udkig efter beskæftigelse eller har behov for assistance til jobsøgning, kan du kontakte jobcenteret i Glostrup Kommune.

Besøg adressen Rådhusparken 2, 2600 Glostrup for at få mere information eller ring på telefonnummeret 43 23 61 00.

Kontaktinformation

Hvis du ønsker yderligere information om Glostrup Kommune, dens services eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte borgerservice eller besøge kommunens officielle hjemmeside på www.glostrup.dk.

Konklusion

Glostrup Kommune er en vigtig del af Hovedstadsområdet i Danmark og tilbyder omfattende borgerservice til sine indbyggere. Med en effektiv borgerserviceafdeling, et jobcenter og høje standarder for kundeservice er Glostrup Kommune klar til at betjene og hjælpe sine borgere.

Artiklen Glostrup Kommune – Borgerservice, Åbningstider og Kontaktinfo har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 12 anmeldelser