Naturfarvet synonym

NATURFARVET – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet NATURFARVET som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til NATURFARVET.

naturfarvet — Den Danske Ordbog – Ordnet

af en helt lys beige farve som et naturmateriale (fx bomuld eller træ) i sig selv har når det ikke er farvet eller bleget. Ord i nærheden bleghvid naturhvid …

naturfarvet — sproget.dk

naturfarvet natur-farvet, adj. (jf. -farve; især ⚚) med den naturlige farve bevaret. VareL.3700. Shantung, som De køber naturfarvet og lader farve.

Naturfarvet – Krydsord

Blandt svarene du finder er den bedste Ubleget med 7 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, …

Svar ✅ for NATURFARVET i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonym for Farve – Synonymbog.com

Synonym for Farve

Vi fandt 82 synonymer for farve. Se nedenfor hvad farve betyder og hvordan det bruges på dansk. Farve har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen.

Beskrivelse og synonymer for ordet Farve

naturfarvet – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer …

Synonym for Natur

Natur — Synonymer, betydning og anvendelse · Synonymer for natur · Hvad betyder natur? · Hvordan bruges ordet natur? · Natur forekomst i krydsord · Ord der begynder …

Beskrivelse og synonymer for ordet Natur

Den Spanske Stol af Børge Mogensen – Jacobsen Plus

Se definitionen af ‘naturfarvet’. Se også udtalen, synonymer og grammatik. Gennemse anvendelseseksemplerne ‘naturfarvet’ i den store tekstsamling for dansk.

Den spanske stol | Køb Børge Mogensens klassiske stol

Stolen laves af Fredericia Furniture i naturfarvet, sort eller cognac læder. Børge Mogensens mesterlige fortolkning af en traditionel stoletype, …

Den Spanske Stol af Børge Mogensen. Stolen blev præsenteret i 1958 og laves af Fredericia Furniture. Fri fragt!

Den Spanske spisestol | Køb spisestuestolen fra Frederica her

… udgave af Den Spanske stol, som er designet af Børge Mogensen. Spisestolen laves i tre lædertyper (naturfarvet, sort og cognac læder) med stel i egetræ.

Den spanske spisestuestol fra Fredericia Furniture – en opdateret udgave af Den Spanske stol, som er designet af Børge Mogensen. Spisestolen laves i tre lædertyper (naturfarvet, sort og cognac læder) med stel i egetræ. Fri fragt.

Keywords: naturfarvet synonym, naturfarvet krydsord